Kentmere Pan 400 (135-36)

6,90  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 2-4 viikkoa)

EAN: 019498010477 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kentmere Pan 400 on edullinen ja monikäyttöinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa hyvän tasapainon herkkyyden, rakeisuuden ja kontrastin välillä. Tämä ISO 400 filmi on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kohtuuhintaista ja luotettavaa filmiä päivittäiseen käyttöön. Sen monipuolisuus tekee siitä sopivan erilaisiin kuvaustilanteisiin: esimerkkeinä katukuvaus, matkailu ja dokumentaarinen valokuvaus.

Kentmere Pan 400:n emulsio tuottaa kohtuullisen kontrastin ja hyvän yksityiskohtien toiston, mikä tekee siitä helppokäyttöisen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuvaajille. Filmin rae on keskitasoa, mikä antaa kuville perinteisen mustavalkoisen ilmeen ja tunteen. Tämä filmi soveltuu erinomaisesti sekä pimiövedostukseen että digitaaliseen skannaukseen, mikä tarjoaakin käyttäjälleen joustavuutta ja monipuolisuutta.

Kentmere Pan 400 on erinomainen valinta harrastajille, jotka etsivät taloudellista vaihtoehtoa joutumatta tinkimään kuvanlaadusta. Sen luotettavuus ja helppo saatavuus tekevät siitä suositun valinnan filmikuvaajien keskuudessa.