Maksutavat

Kuvalaboratorio Harju haluaa palvella tilaajiaan parhaalla mahdollisella tavalla, joten tarjoamme Filmipuodissa maksutapoina kaikki viisi suomalaisten suosikkia: pankkien verkkomaksut, korttimaksut, maksun laskulla, PayPalin sekä eri mobiililompakot.

Maksu pankkien verkkomaksulla

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Nämä pankit ovat Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin. Verkkomaksussa rahansiirto tapahtuu välittömästi.

Maksu luottokortilla tai pankkikortilla

Hyväksymme kaikki kolme Suomessa myönnettävää maksukorttia: Visan, Mastercardin ja American Expressin. Maksu voi tapahtua joko luottokortilla (credit) tai pankkikortilla (debit), ja myös Visa Electron hyväksytään. Maksukortin täytyy olla myönnetty EU-alueella. Kotimaisilla Visa- ja Mastercard-korteilla on käytössä maksamisen turvallisuutta entisestään parantava 3D Secure, joka tarkoittaa useimmissa tapauksissa Tupas‐tunnistautumista maksamisen yhteydessä.

Maksu laskulla

Hyväksymme kaikille tilauksille maksun Svea-laskulla, jolla on 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Tällöin tilatut tuotteet toimitetaan ennen niiden maksamista. Ostajan tulee olla täyttänyt 21 vuotta, ja luottotiedot tarkastetaan henkilötunnusta vastaan.

Maksu PayPalilla

Paypal on yhä yksi suurimmista kansainvälisistä maksupalveluista, vaikka se onkin menettänyt merkitystään modernimmille kilpailijoilleen ja on kauppiaan näkökulmasta kallis. Palveluun luodaan tili sähköpostiosoitteella, minkä jälkeen siihen voi liittää maksukortin tai pankkitilin rahan lähettämistä varten.

Maksu Apple Paylla tai muulla mobiililompakolla

Mobiililompakoista oma suosikkimme on Apple Pay. Se toimii maksutapana tosin ainoastaan iPhonen, iPadin tai Macin Safari-selaimella, mutta sen käyttökokemus on omaa luokkaansa. Lisäksi hyväksymme muutkin neljä Suomessa käytössä olevaa mobiililompakkoa, jotka ovat MobilePay, Siirto, Pivo ja Masterpass. Yleisesti kaikki mobiililompakot tallentavat maksutiedot turvallisesti älypuhelimen muistiin, mikä tekee maksamisesta nopeaa ja suoraviivaista.

Tietoa käyttämistämme maksupalveluntarjoajista

Verkkopankkimaksujemme välittäjä Verifone Finland Oy on Suomen johtava sähköisen maksamisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka on tarjonnut maksamisen ratkaisuja asiakkaillensa jo yli 20 vuoden ajan. Kaikki tilaajan ja Verifonen järjestelmien välinen tietoliikenne on salattua, ja tilaaja voi aina varmistua asioivansa turvallisesti Verifonen kanssa. Verifone on Finanssivalvonnan luvan alainen maksulaitos, ja kaikki sen tarjoamat maksupalvelut täyttävät PCI-vaatimukset.

Korttimaksujen ja Apple Payn maksunvälittäjänä toimii Stripe Payments UK Ltd (08480771), jonka toimintaa valvoo Ison-Britannian rahoitusviranomainen FCA. Stripe palvelee jo miljoonia yrityksiä yli 120 maassa, ja näihin kuuluvat sellaiset jättiläiset kuin Google ja Amazon. Stripe ei koskaan välitä tilaajan korttinumeroa Filmipuodille tai ulkopuolisille. Korttinumerot välitetään ainoastaan maksutapahtuman käsittelyä varten tapahtumia käsittelevälle pankille tai korttiyhtiölle.

Muiden mobiililompakoiden maksut välittää Visma Pay, jota operoi Suomessa Paybyway Oy (2486559-4). Visma Pay on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy.

Laskulla maksaessa luotonantajana toimii Svea Ekonomi Finland, joka on osa ruotsalaista emokonserniaan. Konserni on perustettu 1981 ja ja tarjoaa rahoitusalan palveluita jo yli kymmenessä Euroopan maassa.