Jobo

Rajaa ja järjestä tuotteita (näytetään kaikki 31 tulosta)
Tuoteryhmä
Valmistaja
Järjestä

Jobo on saksalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa, ja sen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Tiesittekö, että NASA:n alkuperäiset kuvat kuun pinnalta kehitettiin Jobon spiraaleilla?

Jobon 1500-sarjan tuotteet on suunnattu intohimoisille kotipimiöharrastajille, jotka haluavat kasvunvaraa välineisiinsä. Tällä sarjalla on helppo aloittaa pimiöharrastus ja päivittää sitten Jobon edistyneempiin tuotteisiin harrastuksen etenemisen myötä.

Jobon 2500-sarjan tuotteet on suunnattu edistyneemmille harrastajille sekä ammattilaisille. Spiraalit ja tankit ovat isompia, joten kemiat leviävät mahdollisimman tasaisesti. Tämän sarjan välineillä onnistuu myös 4×5-kokoisten laakafilmien kehitys!

Jobon 3000-sarjan tuotteet on suunnattu kaikista vaativimpaan laakafilmien kehitykseen. Näillä onnistuu kehittää kaikki laakafilmikoot aina isoimpaan 8×10-kokoon saakka, mutta spiraaleja tai kinofilmejä ei mene näihin sisään. Nämä 3000-sarjan rummut tunnetaan myös nimellä Jobo Drum Expert.

Kaikki Jobon tankit sopivat suoriltaan sekä perinteiseen kallistusagitaatioon että (manuaaliseen) rotaatiotyylin agitaatioon, ja rotaatiotyylissä puolestaan pääsee kätevästi alkuun Jobo 1509 Roller Basen avulla hyvin pienin kustannuksin. Moottoroitua prosessoria varten vaaditaan lisävarusteena saatava hammasratas(kansi) tai magneetti, joiden tarve on selitetty 1500-sarjan omalla alasivulla.

Lataa Jobon kuvasto (englanniksi ja saksaksi)