Toimitustavat

Mikään yksittäinen toimitustapa ei ole mieluisin kaikille filmikuvaajille. Siksi Kuvalaboratorio Harju haluaa tarjota Filmipuodissaan sopivimmat toimitustavat erilaisten kuvaajien erilaisiin tarpeisiin.

Ahkeran kuvaajan valinta: Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin

Kun kuvaat paljon ja tarvitset monta filmiä kerralla, eivät postikulut enää rasita kukkaroa lainkaan siihen päälle.

Varma vakiovalinta: Filmipaketti lähimpään Pakettipisteen automaattiin

Suosikkitoimitustapamme on nopea ja edullinen. Vain 3,90 euron toimituskuluilla saat filmisi toimitettuna 2-3 päivässä lähimpään Pakettipisteen automaattiin. Valtaosalle tilaajiamme näitä automaatteja löytyy kätevästi päivittäisten kulkureittien varrelta, ja paketit jaetaan niihin jo heti aamusta. Useimpiin Pakettipisteen automaatteihin lähetykset saapuvat myös lauantaiaamuisin!

Kiireettömän kotoilijan valinta: Filmikirje suoraan postiluukkuusi

Tilatessasi kerralla enintään yhdeksän filmiä voit saada ne kirjeenä suoraan postiluukkuusi. Toimituskulut ovat samat 3,90 euroa kuin filmipaketillakin, mutta kirje toimitetaan perille hitaammin — 4-5 arkipäivässä. Filmikirjeen tapauksessa filmit uudelleenpakataan meidän lähettämössä mahtumaan postiluukusta, eli ne toimitetaan ilman valmistajan pahvipakkauksia.

Kaukoseutujen asukkaan valinta: Perinteinen Smartpost-paketti

Aivan kaikille suomalaisille ei vielä löydy lähiseudulta muuta kuin Smartpost-automaatti, joten tarjoamme toki toimituksen myös sellaiseen. Kyseessä on kuitenkin kalliimpi ja hitaampi toimitustapa: hintaa Smartpost-paketille tulee 5,90 euroa ja sen matkassa voi kestää kolmekin arkipäivää. Lauantaijakelua ei tähän toimitustapaan myöskään kuulu.

Kärsimättömän kuvaajan valinta: Kuriiritoimitus seuraavaksi päiväksi

Toisinaan filmit täytyy saada perille kiireimmän kautta, eikä hinnalla ole väliä. Tällaisia tilanteita varten tarjoamme kuriiritoimituksen kotiovelle seuraavaksi päiväksi korkeahkoon 11,90 euron hintaan.

Kustannustietoisen helsinkiläisen valinta: Ilmainen nouto varastoltamme

Halutessasi voit myös noutaa filmitilauksesi ilmaiseksi varastoltamme Helsingin Sörnäisistä. Valitessasi tämän toimitustavan pyydämme soittamaan meille tilauksen tehtyäsi ja sopimaan noutoajankohdan.