Toimitustavat

Mikään yksittäinen toimitustapa ei ole mieluisin kaikille filmikuvaajille. Siksi Kuvalaboratorio Harju haluaa tarjota Filmipuodissaan sopivimmat toimitustavat erilaisten kuvaajien erilaisiin tarpeisiin.

Ahkeran kuvaajan valinta: Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin

Kun kuvaat paljon ja tarvitset monta filmiä kerralla, eivät postikulut enää rasita kukkaroa lainkaan siihen päälle.

Varma vakiovalinta: Filmipaketti lähimpään Smartpost-automaattiin

Suosikkitoimitustapamme on nopea ja edullinen. Vain 4,90 euron toimituskuluilla saat filmisi toimitettuna 1-3 arkipäivässä lähimpään Smartpost-automaattiin.

Kiireettömän kotoilijan valinta: Filmikirje suoraan postiluukkuusi

Tilatessasi kerralla enintään yhdeksän filmiä voit saada ne kirjeenä suoraan postiluukkuusi. Toimituskulut ovat samat 4,90 euroa kuin filmipaketillakin, mutta kirje toimitetaan perille hieman hitaammin — 2-4 arkipäivässä. Filmikirjeen tapauksessa filmit uudelleenpakataan meidän lähettämössä mahtumaan postiluukusta, eli ne toimitetaan ilman valmistajan pahvipakkauksia. Kirjeessä ei ole nykyään enää seurantakoodia, koska Posti lakkautti kyseisen palvelun.

Kärsimättömän kuvaajan valinta: Kuriiritoimitus seuraavaksi päiväksi

Toisinaan filmit täytyy saada perille kiireimmän kautta, eikä hinnalla ole väliä. Tällaisia tilanteita varten tarjoamme erikseen sovittaessa kuriiritoimituksen kotiovelle seuraavaksi päiväksi korkeahkoon 11,90 euron hintaan.

Kustannustietoisen helsinkiläisen valinta: Ilmainen nouto varastoltamme

Halutessasi voit myös noutaa filmitilauksesi ilmaiseksi varastoltamme Helsingin Sörnäisistä ma/ke/pe klo 14-18.