Adox Scala 50 (135-36)

7,90  (sis. ALV 24%)

⚠️ Tilapäisesti loppu

Ilmoita kun tuotetta on jälleen saatavana

EAN: 4260243552438 Osasto:

Adox Scala 50 on erikoislaatuinen mustavalkodiafilmi, joka tarjoaa erinomaisen hienon rakeen ja poikkeuksellisen laajan dynaamisen alueen. Tämän ISO 50 filmin erottuva piirre on sen kyky tuottaa käänteiskuvia suoraan filmille, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esityksiin ja arkistointiin. Scala 50 on suunniteltu erityisesti diafilmin kehitysprosessiin (reversal process), joka korostaa sen kontrastia ja syvyyttä, tuottaen kirkkaita valkoisia ja syviä mustia.

Scala 50:n hieno rae ja erinomainen terävyys tekevät siitä suositun valinnan maisema- ja arkkitehtuurikuvaukseen sekä muihin sovelluksiin, joissa yksityiskohtien tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää. Sen kyky tallentaa rikkaat sävyt ja erottaa hienovaraisia yksityiskohtia valoissa ja varjoissa tekee siitä ainutlaatuisen filmin mustavalkoiseen valokuvaukseen.

Adox Scala 50 vaatii tarkkaa valotusta ja kehitystä, mutta sen tarjoamat visuaaliset ominaisuudet ovat palkitsevia. Filmi on erinomainen valinta niille valokuvaajille, jotka etsivät taiteellista ilmaisua ja haluavat luoda kuvia, joista löytyy syvyyttä ja dramaattista kontrastia.