Ilford Delta Professional 400 (135-36)

10,50  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 2-4 viikkoa)

EAN: 019498748196 Osastot: ,

Ilford Delta Professional 400 on suosittu mustavalkofilmi, joka yhdistää korkean herkkyyden ja erinomaisen kuvanlaadun. Tämän ISO 400 filmi sopii ihanteellisesti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen kuten katukuvaukseen, urheiluun ja villieläimien kuvaamiseen. Delta 400:n edistynyt emulsioteknologia tuottaa laajaa valotusvaran, hienon rakeen, syvät mustat ja tarkat yksityiskohdat, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativaan käyttöön.

Filmin kyky tuottaa kuvia rikkailla sävyillä ja erinomaisella yksityiskohtien toistolla tekee siitä monipuolisen työkalun monenlaisiin kuvaustilanteisiin. Rae on Delta 400:ssa hienovaraista, mikä säilyttää kuvan tarkkuuden ja dynaamisuuden. Tämä filmi on myös suosittu valinta pimiövedostukseen, sillä sen hieno rae ja suuri valotusvara mahdollistavat erilaisten sävyjen ja tekstuurien tarkan kontrolloinnin.

Ilford Delta Professional 400 on valinta ammattilaisille ja harrastajille, jotka arvostavat laatua ja monipuolisuutta. Sen joustavuus kehityksessä ja kyky sopeutua erilaisiin valo-olosuhteisiin tekevät siitä luotettavan valinnan jokaiselle filmikuvaajalle.