Adox HR-50 (135-36)

7,90  (sis. ALV 24%)

⚠️ Tilapäisesti loppu

Ilmoita kun tuotetta on jälleen saatavana

EAN: 4260243552384 Osasto:

Adox HR-50 on innovatiivinen mustavalkofilmi, joka perustuu alkuperäiseen ilmakuvaukseen käytettyyn teknologiaan. Sen ISO 50 herkkyys yhdistettynä erikoisemulsioon mahdollistaa erinomaisen terävyyden ja hienon rakeen, mikä tekee siitä ihanteellisen filmin hienostuneisiin ja yksityiskohtaisiin otoksiin. HR-50 on erityisen sopiva maisema- ja luontokuvaukseen, missä sen kyky taltioida laajoja sävyeroja ja hienoja yksityiskohtia pääsee oikeuksiinsa.

Tämä filmi on varustettu superpaksulla emulsiokerroksella, joka vähentää raetta ja lisää kuvan terävyyttä. HR-50:n kehitysprosessi on suunniteltu toimimaan parhaiten Adoxin oman HR-kehitteen kanssa, joka korostaa sen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Filmillä on myös hyvä valotusvara, mikä antaa kaivattua joustavuutta kuvaustilanteissa.

Adox HR-50 on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka etsivät korkealaatuista filmiä tuottamaan taiteellisia ja vaikuttavia mustavalkokuvia. Sen erityisominaisuudet tekevät siitä suositun niiden keskuudessa, jotka arvostavat yksityiskohtien tarkkuutta ja visuaalista syvyyttä.