Adox CMS 20 II (135-36)

5,90  (sis. ALV 24%)

⚠️ Tilapäisesti loppu

Ilmoita kun tuotetta on jälleen saatavana

EAN: 4260243550243 Osasto:

Adox CMS 20 II on erittäin hienorakeinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa poikkeuksellisen korkean resoluution ja terävyyden. Sen ainutlaatuinen emulsio mahdollistaa valokuvien taltioinnin uskomattomalla yksityiskohtaisuudella, tehden siitä ihanteellisen valinnan tieteellisiin sovelluksiin, mikrokuvaamiseen ja muuhun erittäin tarkkaan työhön, missä jokainen yksityiskohta on tärkeä.

Tämä ISO 20 filmin erittäin hieno rae tuottaa kuvia, jotka ovat hämmästyttävän teräviä ja yksityiskohtaisia. Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Adoxin kehitteiden kanssa, jotka maksimoivat filmin resoluution ja terävyyden. CMS 20 II:n käyttö vaatii tarkkaa valotusta ja kehitystä, mutta palkitsee käyttäjänsä poikkeuksellisella kuvanlaadulla.

Adox CMS 20 II soveltuu erinomaisesti ammattilaisille ja vaativille harrastajille, jotka haluavat saavuttaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun mustavalkoisen filmin avulla. Sen kyky tuottaa erittäin teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia tekee siitä ainutlaatuisen työkalun filmikuvauksessa.