Ilford Delta Professional 100 (135-36)

9,90  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 2-4 viikkoa)

EAN: 019498780622 Osastot: ,

Ilford Delta Professional 100 on korkealaatuinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa poikkeuksellisen tarkkuuden ja hienon rakeen. Sen herkkyys ISO 100 tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun tavoitellaan korkeaa resoluutiota ja tarkkoja yksityiskohtia esimerkiksi studiovalokuvauksessa, maisemissa ja arkkitehtuurissa. Delta 100:n käyttämä edistyksellinen emulsio takaa erinomaisen terävyyden, laajan dynaamisen alueen ja syvät mustan sävyt.

Tämän filmin yksityiskohtaisuus ja terävyys ovat vertaansa vailla, mikä tekee siitä suosikin ammattilaisille ja laatua arvostaville harrastajille. Sen rae on äärimmäisen hienoa, mikä mahdollistaa suurikokoisten vedosten tekemisen ilman laadun heikkenemistä. Delta 100 on myös monipuolinen kehitysprosessissaan, mikä mahdollistaa erilaiset kehitystekniikat kuvan sävyjen ja kontrastin säätämiseen.

Ilford Delta Professional 100 on yleisesti tunnustettu yhdeksi markkinoiden parhaista matalan herkkyyden mustavalkofilmeistä. Sen kyky taltioida hienoimmatkin yksityiskohdat tekee siitä suositun valinnan projektikohtaisiin töihin, joissa korkea kuvanlaatu on ensisijaisen tärkeää.