Jobo 4044(T): moottoroitu filmiprosessori ilman vesihaudetta (”SilverBase”)

399,00 429,00  (sis. ALV 24%)

EAN: 4022124040447 Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Jobon SilverBase-prosessori on laatutietoisen kotipimiöharrastajan paras kaveri mustavalkofilmien kehittämiseen! Kompakti laite erottuu pelkistetyllä saksalaisella muotoilullaan: sen pieni kotelo vastaa nimittäin täsmälleen Jobon pienimmän 1510-tankin ulkomittoja.

Koska SilverBase-mallissa ei ole vesihaudetta, niin se on Jobon täysikokoisiin filmiprosessoreihin verrattuna hyvin kompakti ja edullinen. Mustavalkofilmien kehitys tapahtuu pääsääntöisesti huoneenlämmössä, joten Jobo SilverBase on siihen täydellisesti sopiva. Värifilmien kehittämiseen suosittelemme ennemmin Jobon kookkaampia vesihauteellisia malleja kuten CPE-3.

Kemiat tulevat käytettyä rotaatiokehityksessä paljon tehokkaammin, joten tämä on samalla hyvin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta kotipimiöön. Yhtä filmiä kohden tarvitaankin vain 120 millilitraa kehitettä!

Tankki kiinnitetään magneetilla, ja laitteen moottori pyörittää tankkia juuri oikeaa tahtia parhaan kehitystuloksen saavuttamiseksi. Pyörimissuunnan vaihto takaa erityisen korkealuokkaisen filmin pinnan huuhtelun ja estää samalla bromidijälkien syntymisen.

JOBO SilverBaseen voidaan liittää kaikki 1500-sarjan tankit sekä 2500-sarjan 2520-tankki. Näin JOBO SilverBasella voidaan kehittää kinofilmien ja rullafilmien lisäksi myös 4×5 tuuman laakafilmejä käyttämällä 2509N-laakaspiraalia 2520-tankissa. Kinofilmejä tai rullafilmejä tällä voi puolestaan kehittää jopa neljä kerralla, kun käytetään lisävarusteena myytävää 1540-tankkia.

Laitteen ulkomitat ovat 33x12x16cm ja se painaa 1,2kg ilman tankkia.

Tämän tuotteen toimitus on aina ilmainen.