Foma Fomapan 200 Creative (135-36)

6,90  (sis. ALV 24%)

✅ Tuotetta hyllyssä

EAN: 8593346113319 Osasto:

Foma Fomapan 200 Creative on keskiherkkyyksinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän terävyyttä ja hienoa raetta. Sen ISO 200 herkkyys tekee siitä monipuolisen valinnan ja se soveltuukin sekä sisä- että ulkokuvaamiseen. Fomapan 200 Creative on ihanteellinen filmi luoville kuvaajille, jotka arvostavat kuvien ilmeikästä ja taiteellista laatua.

Filmin kontrasti on tasapainoinen, mikä mahdollistaa kauniiden sävyjen ja yksityiskohtien toiston niin valoissa kuin varjoissakin. Erityisesti tämän filmin kyky taltioida pehmeitä keskisävyjä tekee siitä sopivan valinnan muotokuva- ja maisemakuvaamiseen. Hieno rae lisää kuvien terävyyttä ja syvyyttä, ja tämä tekee filmistä houkuttelevan valinnan sekä perinteiseen vedostamiseen että digitaaliseen skannaukseen.

Fomapan 200 Creative on erinomainen valinta kuvaajille, jotka etsivät hyvälaatuista mutta silti edullista mustavalkofilmiä. Sen luotettavuus ja helppo kehittäminen tekevät siitä myös suositun valinnan opetuskäyttöön ja filmikuvausta vasta aloitteleville.