Kotipimiöpaketti Deluxe

249,00  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 2-4 viikkoa)

EAN: N/A Osasto:

Deluxe-luokan kotipimiöpakettimme sopii kaikista laatutietoisimmalle aloittelijalle. Tätä paremmilla välineillä ei nimittäin filmien kehittämistä kotona voi enää aloittaa! Kaikki tarvittava on kerralla mukana, eikä mistään osa-alueesta ole vähääkään tingitty.

Saksalaisen Jobon kehitystankkeja pidetään yleisesti maailman laadukkaimpina, joten tämän paketin pohjaksi on valittu Jobo Negative Lab Kit ”M”. Siihen kuuluu Jobon kehitystankki mallinumerolla 1520, johon mahtuu kerralla kaksi kinofilmiä tai kaksi rullafilmiä. Lisäksi mukana tulee kaksi Jobon 600 millilitran säilytyspulloa, Jobon 20 ja 260 millilitran mitta-astiat, kaksi settiä Jobon ripustusklipsuja, Jobon värikehityksiinkin sopiva lämpömittari sekä Jobon huuhteluletku.

Kemiat tähän pakettiin on valittu ranskalaiselta Berggeriltä, joka on tunnettu tinkimättömistä tuotteistaan. Kehite on kaksiosainen PMK-nestekehite, jonka on suunnitellut maineikas Gordon Hutchings. Sen kanssa suositeltu kiinnite on saman valmistajan Berfix Neutral, joten se on toki valittu myös tähän pakettiin. Tämän yhdistelmän kanssa ei kuulu käyttää pysäytekylpyä, mutta huuhteluaineeksi on mukana Bergger Agepon. Berggerin kemiat ovat riittoisia ja pitkäikäisiä, eikä niitä tarvitse olla heti tilaamassa lisää.

Kaikkiin kotipimiöpaketteihimme kuuluu myös henkilökohtainen opastus videopuhelun välityksellä. Tämän paketin toimitus on aina ilmainen.