ALE

Ennakkotilaus elokuulle: 5 kpl Cinestill 400D (135-36)

84,90  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 1-3 viikkoa)

Tämän tuotteen ennakkotilauksen toimitukset tapahtuvat aikaisintaan elokuussa 2022. Kuvalaboratorio Harju ei ota vastuuta viivytyksistä eikä näitä tilauksia voi peruuttaa. Ennakkotilaus on auki 9. huhtikuuta saakka.

Yhdysvaltalainen Cinestill on saavuttanut suosionsa muokkaamalla Kodakin elokuvafilmejä valokuvauskäyttöön, mutta nyt yhtiö on julkaissut ensimmäisen kokonaan oman emulsionsa. Cinestill 400D on keskinopeuksinen värifilmi herkkyydellä ISO 400, eli tässä tuoteryhmässä onkin uudelle filmille epäilemättä kova kysyntä.

Tuotanto tapahtuu yhdessä alihankkijan kanssa, eli Cinestill ei ole perustamassa uutta tehdasta. Siksi ilmoitetun toimitusaikataulun on helppo luottaa pitävän kuukauden-parin tarkkuudella.

Valmistaja on tarkoittanut tämän yleisfilmiksi kaikkeen käyttöön: niin aloittelijoille kuin ammattilaisille, hääkuvaajille, tapahtumakuvaajille tai katukuvaukseenkin. Filmissä on hieno rae ja pehmeä, luonnollinen väripaletti. Se tuottaa rikkaat ja lämpimät ihon sävyt.

Filmin nimi Cinestill 400D on lyhennys kokopitkästä muodosta 400Dynamic, joka viittaa laajaan valotusalaan: normaalikehitystä varten saman filmirullan ruutuja voi valottaa välillä ISO 200-800. Push-kehittämällä päästään valmistajan mukaan jopa nopeuteen ISO 3200.

Yksittäismyyntiin tämä filmi tulee elokuussa kunhan saadaan näitä hyllyyn.

EAN: N/A Osasto: Avainsana tuotteelle