Ale!

2 x Harjufilm Retrodia 50 (135-36) sisäpiiriläisille

29,90  (sis. ALV 24%)

Huikean kysynnän takia ISO 100 -version valmiiksi pakatut filmit myytiin jo loppuun! Siksi piti ottaa ISO 50 -versiokin myyntiin etuajassa.

✅ Tuotetta hyllyssä
(enää 1 kpl, mutta lisää saatavana tilaustuotteena)

Harjufilm Retrodia 50 tuo hetkeksi takaisin yhden kaikkien aikojen rakastetuimmista diafilmeistä, jota värin ystävät ympäri maailmaa ovat jääneet kaipaamaan.

Alkuperäinen Agfa-Gevaert nimittäin loi kultakautensa huipulla diafilmisarjan, jonka eloisat värit ovat kuin toisesta maailmasta ja peittoavat mennen tullen Kodakin tai Fujin nykyvalikoiman. Aikaisemmin näitä emulsioita on palauttanut markkinoille Rollei, vaan heiltäkin ne ovat jo vuosia sitten poistuneet valikoimasta.

Sisäpiiriläisen etupakettiin kuuluu kaksi filmiä, ja niiden kasetit ovat DX-koodattuja. Kuvaamiseen suositellaan alkuperäistä herkkyyttä ISO 50, ja kehitys tapahtuu tällöin tavallisessa E-6-prosessissa. Kuitenkin myös 1-2 aukon push-kehityksessä filmi säilyttää värinsä erinomaisesti. Ristiinkehitys C-41-prosessissa puolestaan tuottaa jännittävän vihreään murretun ilmeen.

Huomautus: Testauksestamme huolimatta vanhat filmit voivat olla arvaamattomia. Kuvalaboratorio Harjun vastuu tuotevirhetilanteissa rajoittuu aina vastaavaan määrään valottamatonta materiaalia.

EAN: 0709930555153 Osasto: