Polaroid Color SX-70 Film

21,90  (sis. ALV 24%)

Tilaustuote (toimitusaika 2-4 viikkoa)

EAN: 9120066087799 Osastot: ,

Polaroid Color SX-70 on värillinen pikafilmi tiettyihin Polaroidin pikakameroihin, eli se on yhteensopiva ainoastaan Polaroid SX-70 -kameroiden kanssa. Polaroidin filmeille tyypillisesti kuvissa on hyvin rikkaat sävyt ja miellyttävä kontrasti. Värisiirtymä on varsin maltillinen ja muistuttaa Polaroidin alkuperäisen kultakauden sävymaailmaa.

Kuvat ilmestyvät hämmästystä herättäen näkyviin 10-15 minuutissa kuvanoton jälkeen: Ensimmäiset viitteet kuvasta erottaa jo parissa minuutissa, ja lopulliset värit asettuvat vajaassa puolessa tunnissa. Kannattaa pitää mielessä, että erityisen korkeat tai matalat lämpötilat vaikuttavat kuvan väreihin. Siksi talvipakkasilla tai kesähelteillä ulkona kuvatessa saattaa kuviin ilmestyä mielenkiintoisia värisiirtymiä.

Yhdessä paketissa on kahdeksan valkoreunaista kuvaa, joiden koko on 108 x 88 mm. Filmin ohjeellinen herkkyys on ASA 160, mutta valmistaja neuvoo varautumaan ±⅓ aukon vaihteluun. Pikafilmi säilyy parhaiten jääkaapissa, mutta sitä ei saa pakastaa. Pakettiin on merkitty valmistuspäivämäärä, ja filmi suositellaan käytettäväksi 12 kuukauden sisällä siitä. Kaikki Polaroidin filmit on valmistettu Alankomaissa.