Polaroid Color 600 Film

19,90  (sis. ALV 24%)

✅ Tuotetta hyllyssä
(enää 3 kpl, mutta lisää saatavana tilaustuotteena)

EAN: 9120066087737 Osastot: ,

Polaroid Color 600 on värillinen pikafilmi alkuperäisiin Polaroidin pikakameroihin. Se on yhteensopiva kaikkien Polaroid 600 -kameroiden sekä Polaroid i-Type -kameroiden kanssa. Kuvissa on hyvin rikkaat sävyt ja miellyttävä kontrasti. Värisiirtymä on varsin maltillinen ja muistuttaa Polaroidin alkuperäisen kultakauden sävymaailmaa.

Kuvat ilmestyvät suorastaan taianomaisella tavalla näkyviin suunnilleen varttitunnissa kuvanoton jälkeen: Ensimmäisen aavistuksen kuvasta erottaa jo muutamissa minuuteissa, ja lopulliset värit asettuvat paikalleen vajaassa puolessa tunnissa. Kannattaa pitää mielessä, että erityisen korkeat tai matalat lämpötilat vaikuttavat kuvan väreihin. Siksi talvipakkasilla tai kesähelteillä ulkona kuvatessa saattaa kuviin ilmestyä mielenkiintoisia värisiirtymiä.

Yhdessä paketissa on kahdeksan valkoreunaista kuvaa Polaroidin alkuperäisessä neliöformaatissa. Paketti sisältää myös pienen pariston, mitä tarvitaan vanhimpiin kameramalleihin. Kaikki Polaroidin filmit on valmistettu Alankomaissa.