Normaalikehitys ja skannaus 10 kpl (vain 19,90 €/kpl)

199,00  (sis. ALV 24%)

Harjun labrapalveluissa on melkoisen hurja hintaromahdus — mutta vain helmikuun viimeisen viikon ajan. Myynnissä on nyt nimittäin tutun laadukkaita labrapalveluitamme 10 kupongin paketteina suorastaan polkuhintoihin, joten näitä kannattaa tilata kerralla vaikka parikin pakettia.

Normaalikehitys on kaikille väri- tai mv-filmeille kinokoossa tai 120-koossa, ja nämä kupongit sisältävät myös skannauksen. Laatu on tuttua Harjun huippuluokkaa: aina huolellinen kehitys kertakemioilla, korkein skannausresoluutio sekä pakkaamattomat tiff-kuvatiedostot.

Kehitettävät filmit saa toimittaa meille postilla, Matkahuollolla, Ärräpakettina tai tuomalla paikan päälle Helsingissä. Kaikkiin kuponkeihin sisältyy negatiivien arkistointi pergamiinipaperisiin negatiivilehtiin. Paluupostitus hoituu lisämaksutta seuraavan filmitilauksesi mukana tai erikseen alkaen 1,75 euroa. Kupongit ovat voimassa helmikuun 2022 loppuun saakka, joten niiden käyttämiselle on mukavasti aikaa. Valitessasi laskun maksutavaksi, saat 14 päivän verran korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kysymyksiä? Meidät tavoittaa puhelimitse 041 729 6276 tai Whatsappissa!

EAN: N/A Avainsanat tuotteelle ,