Erikoistarjous filmikuvauskävelijöille: neljä kehitystä ja skannausta kolmen hinnalla

140,00  (sis. ALV 24%)

EAN: N/A Avainsana tuotteelle

Kumpulan kyläjuhlilla lauantaina 25.5. järjestetään jo perinteeksi muodostunut filmikuvauskävely, ja Harju on mukana tarjoamassa osallistujille sekä alehintaista filmiä että labrapalveluita. Kehityksen ja skannauksen paketteja tarjoamme neljä kolmen hinnalla, ja lisäksi muusta tuotevalikoimasta on tapahtuman ajan 15% alennus osallistujille erillisellä koodilla, joka jaetaan osallistumisen yhteydessä.

***

Kinofilmien kehitys ja skannaus tapahtuu meillä huolellisena käsityönä Helsingin Harjussa ja otamme tilaajan toiveet tarkasti huomioon. Kaikentyyppiset kinofilmit onnistuvat meillä yhtä lailla: mustavalkofilmit, värifilmit (C-41) sekä diafilmit (E-6). Kehitämme myös erikoisemmat kinofilmikoot kuten xpan-panoraamafilmit.

Hintaan kuuluu negatiivien arkistointi korkealaatuiseen pergamiinilehteen sekä niiden paluupostitus. Myös erikoispalvelut kuuluvat hintaan: push-kehitys tai pull-kehitys sekä värifilmeille että mustavalkofilmeille, seisomakehitys (stand) ja kokeellinen ristiinprosessointi (cross-processing).

Skannaukset toimitetaan sähköpostin linkkinä korkearesoluutioisina, pakkaamattomina tiff-tiedostoina. Värit ja valotus ovat skannauksissamme kohdillaan filmistä riippumatta, mutta kuitenkin jokaisen filmiemulsion ominaispiirteet säilyttäen.