ALE

ūüźĻ 5 kpl Kodak T-Max 100 (120)

44,90  (sis. ALV 24%)

Useampi kerralla nyt edulliseen hintaan!

Kodak nostaa taas vuodenvaihteessa hintojaan kymmenillä prosenteilla. Siksi kannattaa hamstrata filmiä vielä vanhoihin hintoihin! Laitetaan mukaan pieni alennuskin kun tilaa viisi filkkaa kerralla, ja nämä hinnat ovat voimassa torstain 30.12. keskipäivään saakka.

Saa ostaa useammankin paketin per asiakas! Nämä filmihamstereiden tarjouspaketit lähetetään vuoden ensimmäisellä viikolla, jolloin helsinkiläiset saavat myös noutaa maksetut tarjoustilauksensa meiltä. Nyt keskiviikkona eivät ole nämä siis vielä noudettavissa meiltä Kulmavuorenkadulta.

Katso kaikki Kodakin hamsteritarjoukset


Kodak T-Max 100 kuuluu valmistajansa moderneihin t-rakeen emulsioihin. Tämä tarkoittaa käytännössä pienempää raetta, terävämpää yleisilmettä ja kapeampaa valotusvaraa, eikä filmi siksi anna valotuksessa niin paljon anteeksi kuin esimerkiksi perinteisempi Kodak Tri-X 400.

Jotkut kuvaajat pitävät T-Maxin ilmettä jopa liian kliinisenä ja uudenaikaisena, mutta omat filmimieltymykset selviävät parhaiten tietysti itse kokeilemalla. Filmin ilmeestä pitäville se palvelee erinomaisena yleisfilminä niin muotokuviin, arkkitehtuuriin, maisemiin kuin katukuvaukseenkin.

Ilfordin kilpailija tälle filmille puolestaan on Ilford Professional Delta 100.

EAN: 041778572276 Osasto: