ALE

ūüźĻ 5 kpl Kodak Portra 400 (120)

59,90  (sis. ALV 24%)

Useampi kerralla nyt edulliseen hintaan!

Kodak nostaa taas vuodenvaihteessa hintojaan kymmenillä prosenteilla. Siksi kannattaa hamstrata filmiä vielä vanhoihin hintoihin! Laitetaan mukaan pieni alennuskin kun tilaa viisi filkkaa kerralla, ja nämä hinnat ovat voimassa torstain 30.12. keskipäivään saakka.

Saa ostaa useammankin paketin per asiakas! Nämä filmihamstereiden tarjouspaketit lähetetään vuoden ensimmäisellä viikolla, jolloin helsinkiläiset saavat myös noutaa maksetut tarjoustilauksensa meiltä. Nyt keskiviikkona eivät ole nämä siis vielä noudettavissa meiltä Kulmavuorenkadulta.

Katso kaikki Kodakin hamsteritarjoukset


Kodak Portra on monien muotokuvaajien ykk√∂ssuosikki, mik√§ ei ole lainkaan ihme ‚ÄĒ Kodak on suunnitellut filmisarjan nimitt√§in erityisesti ihon s√§vyjen ehdoilla. Digimaailmassa l√§hesk√§√§n vastaavien ihon s√§vyjen saavuttaminen vaatii monimutkaista ja aikaaviev√§√§ j√§lkik√§sittely√§ v√§rim√§√§rittelyineen.¬†Portran yleisilme on l√§mmin ja v√§rikyll√§inen, mutta samalla matalakontrastinen. Se sopii erinomaisesti ihmisten kuvaamiseen niin muotokuvaajille kuin h√§√§kuvaajillekin.

Kodak julkaisi Portra-sarjan alunperin vuonna 1998, ja se seurasi valmistajansa mallistossa tuolloin tuotannosta poistettua Vericolor-sarjaa. Portra 400 sai päivityksen vuonna 2010, jolloin sen emulsiota parannettiin Kodakin elokuvafilmeistä lainatuilla uusilla ominaisuuksilla. Näitä olivat muun muassa hienompi rae, suurempi terävyys sekä helpompi skannattavuus. Uudistuksessa tehtiinkin digitaalista aikakautta ajatellen tiettyjä kompromisseja: samalla kun skannattavuutta parannettiin, heikkenivät filmin ominaisuudet perinteisessä pimiövedostamisessa.

Portra 160 ja Portra 400 ovat hyvin samanhenkisiä filmejä, ja niissä ainoa ero onkin oikeastaan rakeen määrässä. Sen sijaan Portra 800 on mielestämme selkeästi heikkotasoisempi filmi, joten suosituksemme nopeaksi värifilmiksi on mieluummin Portra 400 yhden aukon push-kehityksellä.

EAN: N/A Osasto: