Kodak ColorPlus 200 (135-36)

10,90  (sis. ALV 24%)

✅ Tuotetta hyllyssä

EAN: 0086806031479 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kodak ColorPlus 200 on valikoimamme ylivoimaisesti suosituin värifilmi, mikä ei ole lainkaan ihme: sen värimaailma tiivistää monelle kuvaajalle perinteisen analogisen filmin viehätyksen. Näin vangitsevia värejä ei ole mahdollista saavuttaa digikuvaa jälkikäsittelemällä, vaan siihen tarvitaan oikeata filmiä.

Värit ovat yleisesti ottaen eloisat, mutta kuitenkin maltillisen realistiset. Filmin yleinen värilämpötila viettää lämpimän suuntaan. Suuret vihreät tai punaiset värialueet saavat kuvan tunnelman vaikuttamaan varsin raukealta ja rauhalliselta, joten rohkeampia värejä hakevan kannattaa tutustua myös muuhun valikoimaamme.

Edullinen hinta tekee tästä valmistajansa myydyimmän kuluttajaluokan filmin, joten sen käyttötarkoituksissa vain kuvaajan mielikuvitus ja luovuus onkin rajana: ColorPlus 200 soveltuu yhtä lailla niin arjen pienien hetkien tallentamiseen kuin ulkomaan seikkailuihinkin. Se soveltuu kuvaamiseen kesällä ja talvella, niin kaupungissa kuin luonnossakin.

Kodak ColorPlus: arvostelu

“Ehdin jo nimetä Kodak ProImagen köyhän Ektariksi, mutta ColorPlus on tasapainoisempi. Värikylläisyyttä ja kontrastia isolla kauhalla! Filmin herkkyys viittaisi päivänpaisteeseen, ja kyllä vain toimiikin, mutta lisäksi yöllä ottamani katukuvat pitkällä valotusajalla menivät psykedelia-asteikolla listani kärkeen. Vaihtoehtona Fujicolor C200 antaa neutraalimmat sävyt.”

Miikkali Leppihalme on helsinkiläinen filmiharrastaja, joka arvostelee kokeilemiaan filmejä. Miikkali korostaa leikkisyyttä kaikessa tekemisessään ja haluaa madaltaa aloittamisen kynnystä uusille kuvaajille.