Instax Mini 12 -pikakamera

99,00  (sis. ALV 24%)

EAN: 4547410489095 Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Instax Mini 12 on erinomainen valinta pikakameraksi kaikille, jotka haluavat kokea analogisen valokuvauksen iloa helposti ja edullisesti. Tämä kamera on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, ja sen käyttö on todella vaivatonta. Kameran käynnistäminen tapahtuu yksinkertaisesti kiertämällä objektiivia, ja samaa mekanismia käytetään lähikuvaustilan aktivoimiseen. Tämä tekee kameran käytöstä intuitiivista ja nopeaa.

Kamerassa on parannettu etsin, jossa on parallaksikorjaus. Tämä ominaisuus takaa, että erityisesti lähikuvissa näkemäsi kuva vastaa paremmin lopullista tulostetta. Automaattinen valotuksen säätö ja salaman tehon automaattinen säätö takaavat hyvin valotetut kuvat useimmissa valaistusolosuhteissa. Vaikka salama laukeaa jokaisessa kuvassa, kirkkaassa auringonvalossa otokset saattavat ylivalottua, mikä on otettava huomioon kuvaustilanteissa.

Kameran muotoilu on leikkisä ja värikäs, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan juhlien ja tapahtumien ikuistamiseen. Kamera on kuitenkin hieman liukas kädessä, mikä voi hankaloittaa sen käsittelyä erityisesti selfieitä otettaessa. Kameran mukana toimitetaan väriltään yhteensopiva rannehihna, joka auttaa ehkäisemään putoamisia.

Instax Mini 12 tuottaa luottokortin kokoisia tulosteita, jotka kehittyvät itsekseen noin 90 sekunnissa. Tämä tekee siitä täydellisen välineen muistojen jakamiseen välittömästi. Kameran tuottamat värit ovat eloisia ja niissä on miellyttävä vintage-tunnelma, joka vetoaa moniin katsojiin. Kokonaisuutena Instax Mini 12 on loistava valinta kenelle tahansa, joka haluaa nauttia kuvien ja tunnelmien jakamisesta ilman monimutkaisia asetuksia ja kallista hintalappua​.