Ferrania P30 (135-36)

14,90  (sis. ALV 24%)

✅ Tuotetta hyllyssä

Italialaisen Ferranian uutuusfilmi P30 on ollut viime aikojen puhutuimpia julkistuksia maailmalla, ja nyt Harjun Filmipuodilla on kunnia saada se valikoimaansa ensimmäisenä Suomessa.

Ferrania P30 on valmistettu alkuperäistä, käsinkirjoitettua vuoden 1958 kaavaa noudattaen. Filmin yleisilme on elokuvallisen dramaattinen ja sen kontrasti voimakas. Terävyydeltään filmi on erinomainen ja hopeapitoisuudeltaan korkea: hopeaa on peräti viisi grammaa neliömetrillä. ISO 80-herkkyydellään filmi kaipaa runsaasti valoa, joten se sopii erinomaisesti aurinkoisiin kesäpäiviin.

Alkuperäisen Ferranian elokuvafilmit olivat suuressa suosiossa italialaisen elokuvan kultakaudella, ja niille kuvasivat teoksiaan sellaiset legendaariset ohjaajat kuin Pier Paolo Pasolini ja Federico Fellini. Alkuperäinen yhtiö sulki filmitehtaansa 2010, mutta uuden tiimin myrskyisä joukkorahoituskampanja onnistui pelastamaan osan tuotantokapasiteetista. Uusi Ferrania lupasi tukijoilleen hyvin kunnianhimoisesti tuottaa heti alkuun diafilmiä ja värifilmiä lukuisissa formaateissa, mikä osoittautui kuviteltua vaikeammaksi. Lukuisten vastoinkäymisten jälkeen yhtiö päätyi ensiksi julkaisemaan tämän kinokokoisen P30-filmin, sillä mustavalkofilmiä on yksinkertaisempaa valmistaa.

Ferrania suosittelee tälle filmille käsinkehitystä, joten Kuvalaboratorio Harjun korkealuokkainen kehitys- ja skannauspalvelu on luonteva valinta.

Kehitysohjeet kotipimiöön ja muut valmistajan suositukset

 

 

EAN: 806808872203 Osasto: Avainsana tuotteelle