Cinestill BwXX (120)

14,90  (sis. ALV 24%)

✅ Tuotetta hyllyssä
(enää 1 kpl, mutta lisää saatavana tilaustuotteena)

EAN: 4260243554289 Osasto:

Cinestill BwXX on mustavalkofilmi, joka tarjoaa klassisen Hollywood-elokuvien ilmeen nykyaikaisille kuvaajille. Tämä filmi pohjautuu legendaariseen Eastman Double-X 5222 elokuvafilmiin, jota on käytetty lukuisissa tunnetuissa elokuvissa. Cinestill on muokannut sen käytettäväksi tavallisissa filmikameroissa säilyttäen kuitenkin samalla filmin alkuperäisen luonteen ja tunnelman.

BwXX:n herkkyys on ISO 250 päivänvalossa ja ISO 200 keinotekoisessa valossa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin kuvaustilanteisiin. Sen kontrasti on korkea, mutta samalla se tarjoaa pehmeitä sävyjä ja syviä mustia. Tämä tekee filmin ihanteelliseksi dramatiikkaa ja syvyyttä korostaviin kuviin, kuten muotokuviin, katukuviin ja dokumentaariseen työhön.

Cinestill BwXX:n rae on miellyttävää ja tukee mainiosti filmin perinteistä tuntua. Sen kehitys on yksinkertaista ja se soveltuu monille erityypisille kehitteille, mikä antaakin kuvaajalle mahdollisuuden säädellä kontrastia ja sävyjä toiveensa mukaan. Tämän filmin avulla voi luoda kuvia, joilla on aitoa, vanhan ajan elokuvien luonteikkuutta ja syvyyttä.