Cinestill 800T (135-36)

21,90  (sis. ALV 24%)

⚠️ Tilapäisesti loppu

Ilmoita kun tuotetta on jälleen saatavana

EAN: 4260243553596 Osasto:

Cinestillin valikoima tarjoavat filmikuvaajille mahdollisuuden elokuvalliseen ilmaisuun: yhtiön filmit ovat nimittäin alunperin elokuvafilmejä, jotka on muokattu tavanomaiseen värifilmien kehitysprosessiin sopiviksi. Elokuvafilmeissä nimittäin on erillinen halaatiota ehkäisevä remjet-kerros, joka on pestävä pois osana ECN2-kehitysprosessia. Cinestill kuitenkin poistaa tämän kerroksen muokkaamistaan elokuvafilmeistä ennalta, ja sitä myöten ne voidaan kehittää turvallisesti normaalissa värifilmien C-41-prosessissa. Tämä tekee samalla ainutlaatuisen haloelementin kirkkaiden valonlähteiden ympärille ja luo samalla taianomaisen tunnelman kuviin.

Cinestill 800T on erityislaatuinen värifilmi, joka on kehitetty nimenomaan hämärässä ja keinotekoisessa valaistuksessa kuvaamiseen. Filmin herkkyys on korkea ISO 800, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vähävaloisissa ympäristöissä kuvaamiseen: yömaisemat, neonvalaistut kaupunkien kadut ja klubien sisätilat ovat tälle filmille mainioita kuvauspaikkoja. Filmillä on erinomainen värintoisto, jossa erityisesti vahvat siniset ja lämpimät oranssit sävyt erottuvat. Tungsten-valaistukselle tasapainotettuna se tuottaa luonnolliset ihonsävyt ja elävät värit keinovalossa, mutta se soveltuu hyvin myös päivänvalossa käytettäväksi sinisen värisuodattimen kanssa.

Cinestill 800T on suosittu valinta sekä ammattilaisten että harrastajien keskuudessa, ja se tarjoaakin ainutlaatuisia mahdollisuuksia luovaan valokuvaukseen. Sen rae on keskitasoa, mikä lisää filmille ominaista tunnelmaa. Filmi on myös helppo skannata ja kehittää, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun nykyaikaiselle filmikuvaajalle.