ALE

ūüźĻ 5 kpl Kodak Tri-X 400 (120)

47,90  (sis. ALV 24%)

Useampi kerralla nyt edulliseen hintaan!

Kodak nostaa taas vuodenvaihteessa hintojaan kymmenillä prosenteilla. Siksi kannattaa hamstrata filmiä vielä vanhoihin hintoihin! Laitetaan mukaan pieni alennuskin kun tilaa viisi filkkaa kerralla, ja nämä hinnat ovat voimassa torstain 30.12. keskipäivään saakka.

Saa ostaa useammankin paketin per asiakas! Nämä filmihamstereiden tarjouspaketit lähetetään vuoden ensimmäisellä viikolla, jolloin helsinkiläiset saavat myös noutaa maksetut tarjoustilauksensa meiltä. Nyt keskiviikkona eivät ole nämä siis vielä noudettavissa meiltä Kulmavuorenkadulta.

Katso kaikki Kodakin hamsteritarjoukset


Kodak Tri-X on kaikista legendaarisimpia yh√§ valmistettavia filmej√§, ja se julkaistiinkin jo vuonna 1940 aluksi laakaformaatissa. T√§m√§n j√§lkeen filmi s√§ilyi sanomalehtien uutiskuvaajien ykk√∂svalintana useiden vuosikymmenten ajan, aina kunnes analoginen aikakausi lehtitaloissa viimein p√§√§ttyi.¬†Tri-X tunnetaan lukuisien legendojen ykk√∂svalintana: katuvalokuvauksen uranuurtajana tunnetun Henri Cartier-Bressonin suosikkifilmi oli aiemmin Kodak Panatomic-X, kunnes Tri-X julkaistiin kinokoossa ‚ÄĒ sen j√§lkeen h√§n ei muuta kuvannutkaan.

Tri-X käyttää perinteistä emulsioteknologiaa ja tarjoaa sen myötä varsin joustavasti valotusvaraa käyttäjälleen. Juuri joustavuus onkin avainasemassa Tri-X:n pitkäikäiseen suosioon: filmi soveltuu lukuisiin erilaisiin tilanteisiin, ja kehitysvaiheessa sen luonnetta saa halutulla tavalla säädettyä kehitteen valinnalla.

Kodak Tri-X: arvostelu

‚ÄúTasapainoinen yleisfilmi. Tai oikeastaan Tri-X on maailman upein ISO400-herkkyyden mv-filmi, ainakin minusta, jonka perusaiheita ovat henkil√∂kuvat vallitsevassa valossa, katukuvat ja muut tilannekuvat. Niiss√§ Tri-X loistaa, mutta kyll√§ se loistaa monessa muussakin. Jos Ilford HP5+ ei s√§v√§yt√§, Tri-X tarjoaa napakamman kontrastin.‚ÄĚ

‚ÄĒ Miikkali Leppihalme on helsinkil√§inen filmiharrastaja, joka arvostelee kokeilemiaan filmej√§. Miikkali korostaa leikkisyytt√§ kaikessa tekemisess√§√§n ja haluaa madaltaa aloittamisen kynnyst√§ uusille kuvaajille.
EAN: N/A Osasto: