ūüźĻ 5 kpl Kodak Portra 160 (120)

54,50  (sis. ALV 24%)

Useampi kerralla nyt edulliseen hintaan!

Kodak nostaa taas vuodenvaihteessa hintojaan kymmenillä prosenteilla. Siksi kannattaa hamstrata filmiä vielä vanhoihin hintoihin! Laitetaan mukaan pieni alennuskin kun tilaa viisi filkkaa kerralla, ja nämä hinnat ovat voimassa torstain 30.12. keskipäivään saakka.

Saa ostaa useammankin paketin per asiakas! Nämä filmihamstereiden tarjouspaketit lähetetään vuoden ensimmäisellä viikolla, jolloin helsinkiläiset saavat myös noutaa maksetut tarjoustilauksensa meiltä. Nyt keskiviikkona eivät ole nämä siis vielä noudettavissa meiltä Kulmavuorenkadulta.

Katso kaikki Kodakin hamsteritarjoukset


Kodak Portra on monien muotokuvaajien ykk√∂ssuosikki, mik√§ ei ole lainkaan ihme ‚ÄĒ Kodak on suunnitellut filmisarjan nimitt√§in erityisesti ihon s√§vyjen ehdoilla. Digimaailmassa l√§hesk√§√§n vastaavien ihon s√§vyjen saavuttaminen vaatii monimutkaista ja aikaaviev√§√§ j√§lkik√§sittely√§ v√§rim√§√§rittelyineen.¬†Portran yleisilme on l√§mmin ja v√§rikyll√§inen, mutta samalla matalakontrastinen. Se sopii erinomaisesti ihmisten kuvaamiseen niin muotokuvaajille kuin h√§√§kuvaajillekin.

Kodak julkaisi Portra-sarjan alunperin vuonna 1998, ja se seurasi valmistajansa mallistossa tuolloin tuotannosta poistettua Vericolor-sarjaa. Filmisarjan kaksi hitaampaa j√§sent√§ ‚ÄĒ Portra 160 ja Portra 400 ‚ÄĒ saivat p√§ivityksen emulsioihinsa vuosina 2010-2011, mutta nopein Portra 800 j√§i alkuper√§iseen asuunsa.

Portra 160 sai päivityksen vuonna 2011, jolloin sen emulsiota parannettiin Kodakin elokuvafilmeistä lainatuilla uusilla ominaisuuksilla. Näitä olivat muun muassa hienompi rae, suurempi terävyys sekä helpompi skannattavuus. Uudistuksessa tehtiinkin digitaalista aikakautta ajatellen tiettyjä kompromisseja: samalla kun skannattavuutta parannettiin, heikkenivät filmin ominaisuudet perinteisessä pimiövedostamisessa.

EAN: N/A Osasto: